Over Jonckheid

Even voorstellen…
Mijn naam is Annemarie Bouwmeester, afkomstig uit Ede met een grote passie voor Huid- en Oedeemtherapie. Na meerdere jaren ervaring op gedaan te hebben in het vak, ben ik in 2019 Jonckheid Huid- & Oedeemtherapie gestart.

Er lopen nog te veel mensen rond met huidproblemen omdat ze niet weten dat er iets aan te doen is. Ik zie het daarom als mijn missie om de bekendheid van de huidtherapeut te vergroten. Hierdoor hoop ik dat steeds meer mensen geholpen kunnen worden aan hun huidproblemen door het toepassen van de juiste kennis en techniek.

Over Jonckheid
Jonckheid is een paramedische praktijk in het Gezondheidscentrum Lunteren. Binnen de praktijk voeren we zowel Huidtherapie als Oedeemtherapie uit. Jonckheid is ook gespecialiseerd in Nazorg Borstkanker. Daarnaast bieden we effectieve cosmetische behandelingen.

Daarom kiest u Jonckheid!

  • Persoonlijke benadering
  • We nemen alle tijd voor u
  • We zorgen ervoor dat u zich op uw gemak voelt
  • Deskundigheid
  • Professionaliteit


 

Geachte Cliënten,

Graag uw aandacht voor het volgende:

Wij gaan onze zorg weer op een veilige en verantwoorde wijze opschalen. Onze praktijkvoering is aangepast aan de regels van de overheid aangaande ‘social distancing’ en met gebruik van het algemeen hygiëneprotocol voor paramedici.

We starten eerst met de behandeling van patiënten met toename van de ernst van de klacht als deze langer uitgesteld wordt.
Voorafgaand aan elk consult stellen wij u de volgende vragen:

Kunt u 1 of meerdere vragen met JA beantwoorden? Neem dan eerst contact met ons op voordat u naar de praktijk komt.

Vragen?
0318 – 240 321
info@jonckheid.nl

Met vriendelijke groet,

Team Jonckheid