Over Jonckheid

Even voorstellen…
Mijn naam is Annemarie Bouwmeester, afkomstig uit Ede met een grote passie voor Huid- en Oedeemtherapie. Na meerdere jaren ervaring op gedaan te hebben in het vak, ben ik in 2019 Jonckheid Huid- & Oedeemtherapie gestart.

Er lopen nog te veel mensen rond met huidproblemen omdat ze niet weten dat er iets aan te doen is. Ik zie het daarom als mijn missie om de bekendheid van de huidtherapeut te vergroten. Hierdoor hoop ik dat steeds meer mensen geholpen kunnen worden aan hun huidproblemen door het toepassen van de juiste kennis en techniek.

Over Jonckheid
Jonckheid is een paramedische praktijk in het Gezondheidscentrum Lunteren. Binnen de praktijk voeren we zowel Huidtherapie als Oedeemtherapie uit. Jonckheid is ook gespecialiseerd in Nazorg Borstkanker. Daarnaast bieden we effectieve cosmetische behandelingen.

Daarom kiest u Jonckheid!

  • Persoonlijke benadering
  • We nemen alle tijd voor u
  • We zorgen ervoor dat u zich op uw gemak voelt
  • Deskundigheid
  • Professionaliteit


 

Geachte Cliënten,

Graag uw aandacht voor het volgende:

In verband met het Corona (COVID19) Virus sluiten wij vanaf 16 maart 2020 de praktijk tot nader instructies van de Beroepsgroep (NVH) en het RIVM.

Dit is voor ons een lastig besluit geweest, echter is het geen discussiepunt wanneer onze cliënten een risico dreigen te lopen. Wij nemen dit besluit voor u en onze veiligheid.

Wanneer u een afspraak ingepland heeft staan wordt er contact met u opgenomen om de afspraak te verzetten naar voorlopig week 15.

Patiënten met een specifieke hulpvraag ontvangen advies wat zij intussen kunnen doen.

Voor vragen en/of opmerkingen zijn wij te allen tijde bereikbaar, neemt u gerust contact op.

Wij hopen u spoedig weer te mogen ontvangen in de praktijk.

Met vriendelijke groet,

Team Jonckheid

info@jonckheid
0318 – 240 321