Huidtherapie > Huidveroudering

Naarmate we ouder worden kan de huid inactiever zijn. Cellen zoals collageen en elastine die onze huid stevig en strak houden doen minder hun best, daardoor wordt onze huid slapper. Gelukkig kan men door huidverbetering-behandelingen deze cellen weer “wakker” maken en aan het werk zetten.

Wat kan de Huidtherapeut?
De Huidtherapeut kan op hoog niveau, effectief en wetenschappelijk onderbouwd de huid verbeteren. De Huidtherapeut is HBO opgeleid en mag daarom bepaalde handelingen uitvoeren die bijvoorbeeld een schoonheidsspecialiste niet mag.
De bedoeling bij een huidverbetering-behandeling is dat de diepere huidlagen bereikt worden waardoor er een signaal wordt gegeven dat de huid zich moet gaan vernieuwen.

Behandelingen

  • Chemische Peeling (aanbrengen vloeistoffen op de huid).
  • Micro-needling (een pen met meerdere minuscule naaldjes die over de huid vibreren).
  • Huidadvies

Resultaat
Door de behandeling kan de Huidtherapeut de huid een mooie boost geven en aspecten zoals; (acne)littekens, pigmentvlekken, roodheid en oppervlakkige rimpels verminderen. Bovendien zijn gebruik van producten voor verzorging van de huid een belangrijk onderdeel van de weg naar een mooie huid. Producten met actieve en zuivere werkstoffen die echt iets doen met de huid, kunnen helpen om uw doel te bereiken. We kunnen u hierin adviseren. Duur is niet altijd beter!

Jonckheid werkt met de volgende huidproducten merken: