Huidtherapie > Huidbultjes

Op de huid kunnen allemaal verschillende bultjes, vlekjes en aanhangsels ontstaan. De Huidtherapeut heeft verschillende tools om deze zo mooi en goed mogelijk te verwijderen. Als u twijfels heeft over plekjes of advies wilt over preventie van huidkanker, kunt u bij ons terecht.

Behandeling
Zapper
Hiermee worden de plekjes door warmte weggehaald. Dit is licht gevoelig, maar het is altijd snel gedaan en daarom goed te doen. Meestal zijn de plekjes na één behandeling verdwenen. Soms is er nog een tweede behandeling nodig om grotere plekjes in zijn geheel te laten verdwijnen.

Cryo-pen
Hiermee worden de plekjes behandeld door stikstof. Dit zorgt ervoor dat men er niets van voelt en haalt de plekjes effectief weg. Meestal is 1 behandeling voldoende, soms moet een plekje vaker dan 1 keer behandeld worden voordat het echt helemaal weg is.

Verwijzing en vergoeding
Tenzij uw zorgverzekeraar daarom vraagt, heeft u voor de behandeling van huidbultjes geen verwijzing van een huisarts of medisch specialist nodig. In de polis van uw zorgverzekering kunt u lezen, of u recht hebt op een (gedeeltelijke) vergoeding van de behandeling(en).

 

Geachte Cliënten,

Graag uw aandacht voor het volgende:

In verband met het Corona (COVID19) Virus sluiten wij vanaf 16 maart 2020 de praktijk tot nader instructies van de Beroepsgroep (NVH) en het RIVM.

Dit is voor ons een lastig besluit geweest, echter is het geen discussiepunt wanneer onze cliënten een risico dreigen te lopen. Wij nemen dit besluit voor u en onze veiligheid.

Wanneer u een afspraak ingepland heeft staan wordt er contact met u opgenomen om de afspraak te verzetten naar voorlopig week 15.

Patiënten met een specifieke hulpvraag ontvangen advies wat zij intussen kunnen doen.

Voor vragen en/of opmerkingen zijn wij te allen tijde bereikbaar, neemt u gerust contact op.

Wij hopen u spoedig weer te mogen ontvangen in de praktijk.

Met vriendelijke groet,

Team Jonckheid

info@jonckheid
0318 – 240 321