Huidtherapie > Huidbultjes

Op de huid kunnen allemaal verschillende bultjes, vlekjes en aanhangsels ontstaan. De Huidtherapeut heeft verschillende tools om deze zo mooi en goed mogelijk te verwijderen. Als u twijfels heeft over plekjes of advies wilt over preventie van huidkanker, kunt u bij ons terecht.

Behandeling
Zapper
Hiermee worden de plekjes door warmte weggehaald. Dit is licht gevoelig, maar het is altijd snel gedaan en daarom goed te doen. Meestal zijn de plekjes na één behandeling verdwenen. Soms is er nog een tweede behandeling nodig om grotere plekjes in zijn geheel te laten verdwijnen.

Cryo-pen
Hiermee worden de plekjes behandeld door stikstof. Dit zorgt ervoor dat men er niets van voelt en haalt de plekjes effectief weg. Meestal is 1 behandeling voldoende, soms moet een plekje vaker dan 1 keer behandeld worden voordat het echt helemaal weg is.

Verwijzing en vergoeding
Tenzij uw zorgverzekeraar daarom vraagt, heeft u voor de behandeling van huidbultjes geen verwijzing van een huisarts of medisch specialist nodig. In de polis van uw zorgverzekering kunt u lezen, of u recht hebt op een (gedeeltelijke) vergoeding van de behandeling(en).

 

Geachte Cliënten,

Graag uw aandacht voor het volgende:

Wij gaan onze zorg weer op een veilige en verantwoorde wijze opschalen. Onze praktijkvoering is aangepast aan de regels van de overheid aangaande ‘social distancing’ en met gebruik van het algemeen hygiëneprotocol voor paramedici.

We starten eerst met de behandeling van patiënten met toename van de ernst van de klacht als deze langer uitgesteld wordt.
Voorafgaand aan elk consult stellen wij u de volgende vragen:

Kunt u 1 of meerdere vragen met JA beantwoorden? Neem dan eerst contact met ons op voordat u naar de praktijk komt.

Vragen?
0318 – 240 321
info@jonckheid.nl

Met vriendelijke groet,

Team Jonckheid