Huidtherapie > Vaatjes / roodheid

Roodheid, vaattekening, rode bultjes of plekjes; vaatproblematiek kan zich op verschillende manieren uiten. Het kan storend zijn wanneer zich dit voordoet op plekken die zichtbaar zijn zoals gezicht of decolleté. Ook kunnen ze jeuken, een tintelend en branderig gevoel geven. Het is onschuldig, maar wanneer men zich eraan ergert, is het zonde om er mee te blijven zitten, omdat er iets aan te doen is. We kunnen door een gesprek bepalen wat uw verwachtingen/ wensen zijn en daarop een advies-behandelplan maken.

Behandeling
Mogelijkheden bij het behandelen van roodheid en vaatjes zijn;

  • Licht- en lasertherapie
  • Coagulatie
  • Zapper
  • Cryotherapie
  • Dieptereiniging bij Rosacea
  • Camouflage

Resultaat
Soms is het huidprobleem al na één behandeling niet meer zichtbaar. In andere gevallen zijn er meerdere behandelingen nodig. We kunnen het in bijna alle gevallen verminderen. In de praktijk kunnen we u uitgebreid informeren.

Verwijzingen en vergoedingen
Tenzij uw zorgverzekeraar daarom vraagt, heeft u voor de behandeling van vaatafwijkingen door de huidtherapeut geen verwijzing van een huisarts of medisch specialist nodig. In de polis van uw zorgverzekering kunt u lezen, of u recht hebt op een (gedeeltelijke) vergoeding van de behandeling(en).

 

Geachte Cliënten,

Graag uw aandacht voor het volgende:

In verband met het Corona (COVID19) Virus sluiten wij vanaf 16 maart 2020 de praktijk tot nader instructies van de Beroepsgroep (NVH) en het RIVM.

Dit is voor ons een lastig besluit geweest, echter is het geen discussiepunt wanneer onze cliënten een risico dreigen te lopen. Wij nemen dit besluit voor u en onze veiligheid.

Wanneer u een afspraak ingepland heeft staan wordt er contact met u opgenomen om de afspraak te verzetten naar voorlopig week 15.

Patiënten met een specifieke hulpvraag ontvangen advies wat zij intussen kunnen doen.

Voor vragen en/of opmerkingen zijn wij te allen tijde bereikbaar, neemt u gerust contact op.

Wij hopen u spoedig weer te mogen ontvangen in de praktijk.

Met vriendelijke groet,

Team Jonckheid

info@jonckheid
0318 – 240 321