Huidtherapie > Vaatjes / roodheid

Roodheid, vaattekening, rode bultjes of plekjes; vaatproblematiek kan zich op verschillende manieren uiten. Het kan storend zijn wanneer zich dit voordoet op plekken die zichtbaar zijn zoals gezicht of decolleté. Ook kunnen ze jeuken, een tintelend en branderig gevoel geven. Het is onschuldig, maar wanneer men zich eraan ergert, is het zonde om er mee te blijven zitten, omdat er iets aan te doen is. We kunnen door een gesprek bepalen wat uw verwachtingen/ wensen zijn en daarop een advies-behandelplan maken.

Behandeling
Mogelijkheden bij het behandelen van roodheid en vaatjes zijn;

  • Licht- en lasertherapie
  • Coagulatie
  • Zapper
  • Cryotherapie
  • Dieptereiniging bij Rosacea
  • Camouflage

Resultaat
Soms is het huidprobleem al na één behandeling niet meer zichtbaar. In andere gevallen zijn er meerdere behandelingen nodig. We kunnen het in bijna alle gevallen verminderen. In de praktijk kunnen we u uitgebreid informeren.

Verwijzingen en vergoedingen
Tenzij uw zorgverzekeraar daarom vraagt, heeft u voor de behandeling van vaatafwijkingen door de huidtherapeut geen verwijzing van een huisarts of medisch specialist nodig. In de polis van uw zorgverzekering kunt u lezen, of u recht hebt op een (gedeeltelijke) vergoeding van de behandeling(en).

 

Geachte Cliënten,

Graag uw aandacht voor het volgende:

Wij gaan onze zorg weer op een veilige en verantwoorde wijze opschalen. Onze praktijkvoering is aangepast aan de regels van de overheid aangaande ‘social distancing’ en met gebruik van het algemeen hygiëneprotocol voor paramedici.

We starten eerst met de behandeling van patiënten met toename van de ernst van de klacht als deze langer uitgesteld wordt.
Voorafgaand aan elk consult stellen wij u de volgende vragen:

Kunt u 1 of meerdere vragen met JA beantwoorden? Neem dan eerst contact met ons op voordat u naar de praktijk komt.

Vragen?
0318 – 240 321
info@jonckheid.nl

Met vriendelijke groet,

Team Jonckheid