Huidtherapie

Onder Huidtherapie worden behandelingen verstaan waarbij de gezonde, zieke en/of beschadigde huid behandeld wordt. Er zijn veel verschillende soorten huidaandoeningen.

Fysieke en/of mentale gevolgen door huidaandoeningen kunnen zijn:

  • Huidverkleuringen
  • Pijn
  • Jeuk
  • Bewegingsbeperkingen
  • Lichamelijke beperkingen
  • Schaamte
  • Angstgevoelens
  • Beperkingen die met de huidaandoening te maken hebben

Let’s begin!
U kunt met of zonder verwijzing van uw huisarts of specialist bij ons terecht met uw hulpvraag. Er wordt eerst een intakegesprek gepland waarin uw hulpvraag uitgebreid wordt besproken en we naar de huid kijken. Aan de hand daarvan wordt er een advies of behandelplan opgesteld en besproken.
De Huidtherapeut is opgeleid om medische behandelingen uit te voeren en heeft daarom de juiste kennis en technieken beschikbaar. Een bezoek aan de huidtherapeut kan zorgen voor de huid die u altijd al wilde hebben. Hierdoor zit u beter in uw vel, letterlijk en figuurlijk. Blijf er niet mee zitten en geef het een kans!

Vergoeding
Voor behandeling door de Huidtherapeut is vergoeding beschikbaar vanuit de zorgverzekeraar. Raadpleeg uw zorgverzekering om erachter te komen of u ook in aanmerking komt voor vergoeding van uw behandeling.

 

Geachte Cliënten,

Graag uw aandacht voor het volgende:

In verband met het Corona (COVID19) Virus sluiten wij vanaf 16 maart 2020 de praktijk tot nader instructies van de Beroepsgroep (NVH) en het RIVM.

Dit is voor ons een lastig besluit geweest, echter is het geen discussiepunt wanneer onze cliënten een risico dreigen te lopen. Wij nemen dit besluit voor u en onze veiligheid.

Wanneer u een afspraak ingepland heeft staan wordt er contact met u opgenomen om de afspraak te verzetten naar voorlopig week 15.

Patiënten met een specifieke hulpvraag ontvangen advies wat zij intussen kunnen doen.

Voor vragen en/of opmerkingen zijn wij te allen tijde bereikbaar, neemt u gerust contact op.

Wij hopen u spoedig weer te mogen ontvangen in de praktijk.

Met vriendelijke groet,

Team Jonckheid

info@jonckheid
0318 – 240 321