Cosmetisch

De Huidtherapeut kan op hoog niveau, effectief en wetenschappelijk onderbouwd de huid verbeteren. De Huidtherapeut is HBO opgeleid en mag daarom bepaalde cosmetische behandelingen uitvoeren die bijvoorbeeld een schoonheidsspecialiste niet mag.
De bedoeling bij een huidverbetering behandeling is dat de diepere huidlagen bereikt worden waardoor er een signaal wordt gegeven dat de huid zich moet gaan vernieuwen.

Voorbeelden van deze cosmetische behandelingen zijn:

  • Chemische Peelings van oppervlakkig tot diep (aanbrengen van vloeistoffen op de huid)
  • Micro-needling (een pen met meerdere minuscule naaldjes die over de huid vibreren)
  • Huidadvies

Hierdoor kan de Huidtherapeut de huid een mooie boost geven en aspecten zoals; (acne)littekens, pigmentvlekken, roodheid en oppervlakkige rimpels verminderen.

Cosmeceuticals en andere huidproducten
Ook is het gebruik van producten voor verzorging van de huid een belangrijk onderdeel van de weg naar een mooie huid. Producten met actieve en zuivere werkstoffen (cosmeceuticals) die echt iets doen met de huid, kunnen helpen om uw doel te bereiken. We kunnen u hierin adviseren. Duur is niet altijd beter!

Jonckheid werkt met de volgende merken voor huidproducten:

 

Geachte Cliënten,

Graag uw aandacht voor het volgende:

Wij gaan onze zorg weer op een veilige en verantwoorde wijze opschalen. Onze praktijkvoering is aangepast aan de regels van de overheid aangaande ‘social distancing’ en met gebruik van het algemeen hygiëneprotocol voor paramedici.

We starten eerst met de behandeling van patiënten met toename van de ernst van de klacht als deze langer uitgesteld wordt.
Voorafgaand aan elk consult stellen wij u de volgende vragen:

Kunt u 1 of meerdere vragen met JA beantwoorden? Neem dan eerst contact met ons op voordat u naar de praktijk komt.

Vragen?
0318 – 240 321
info@jonckheid.nl

Met vriendelijke groet,

Team Jonckheid